Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 Η εταιρεία Onclima - Αφοί Κουζάνη Ο.Ε. ιδρύθηκε το 2005 από τους Αντώνη & Δημήτρη Κουζάνη με έδρα τον Αγ. Ι. Ρέντη και πολύ γρήγορα αναπτύχθηκε στον ευρύτερο τομέα του κλιματισμού & εξαερισμού.

 

ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένα συστήματα εξαερισμού για κάθε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο. Στην κατηγορία επαγγελματικός εξαερισμός θα βρείτε ότι χρειάζεστε για τον χώρο σας. Με την σωστή και καλή συνεργασία μας θα πετύχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Μέσα από την μεγάλη γκάμα ανεμιστήρων – εξαεριστήρων και εξαρτημάτων εξαερισμού που διαθέτουμε μπορούμε να βρούμε αυτό που σας ταιριάζει σύμφωνα με τις ανάγκες σας. 

 

Εξαερισμός για επαγγελματική χρήση:

1. Ανεμιστήρες - Εξαεριστήρες

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από 4 κατηγόριες επαγγελματικού εξαερισμού:  

 

2. Στόμια – Περσίδες Εξαερισμού 

  • Στόμια γραμμικά ή κυκλικά σε οποιαδήποτε διάσταση για την σωστή κατανομή και κίνηση του αέρα δημιουργώντας το κατάλληλο επίπεδο θερμοκρασίας και υγρασίας στον χώρο.

 

3. Αεραγωγοί Εξαερισμού

  • Αεραγωγοί μονωμένοι ή αμόνωτοι, εύκαμπτοι ή δύσκαμπτοι για εφαρμογές εξαερισμού ή κλιματισμού.

 

4. Χειριστήρια – Ρυθμιστές στροφών  

  • Κατάλληλο για απομακρυσμένο έλεγχο

 

Εξαερισμός για οικιακή χρήση:

 

Παρέχουμε μελέτες, προμήθεια, εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή συστήματος επαγγελματικού εξαερισμού, σε κάθε χώρο.

 

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

Η Onclima εξειδικεύεται στο κομμάτι του κλιματισμού. Προμηθεύουμε, εγκαθιστούμε, συντηρούμε και επισκευάζουμε όλους του τύπους κλιματιστικών μονάδων, είτε οικιακού τύπου είτε επαγγελματικού. Μέσα από την ιστοσελίδα μας έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε το ιδανικό κλίμα μέσα στο σπίτι ή στην επιχείρησή σας με το κατάλληλο κλιματιστικό.

 

1. Κλιματισμός για οικιακή χρήση:

 

2. Επαγγελματικός κλιματισμός:

 

Βασικό μας στόχος είναι η άριστη, άμεση και υπεύθυνη τεχνική υποστήριξη των πελατών μας όχι μόνο έως την αποπεράτωση του κάθε έργου, αλλά και η συνέχισή της σε βάθος χρόνου. Παντρεύοντας την τεχνολογική εξέλιξη που οι εποχές απαιτούν, με την μακρόχρονη πείρα και δείχνοντας την μέγιστη υπευθυνότητα και συνέπεια σε κάθε έργο ξεχωριστά, δημιουργήσαμε τις πιο γερές βάσεις ώστε να μπορούμε σήμερα περήφανοι, να ανατρέχουμε στο παρελθόν, προδιαγράφοντας το μέλλον.

Οι πελάτες μας, ήταν και θα είναι πάντα για εμάς η καλύτερη διαφήμιση

Ένα κλικ στην σελίδα “Έργα” θα σας πείσει.