Τρόποι Πληρωμής και Αποστολής

 Τρόπος πληρωμής:

H εξόφληση μίας παραγγελίας μπορεί να γίνει:

1.Είτε μέσω αντικαταβολής (εντός Αθηνών)

2.Είτε μέσω κατάθεσης στους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας μας

 

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK

Όνομα δικαιούχου: Αφοι Κουζάνη ΟΕ

Αρίθμ. Λογαρισμού: 0026.0207.63.0201757608

IBAN: GR56 0260 2070 0006 3020 1757 608

 

• ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Όνομα δικαιούχου: Αφοι Κουζάνη ΟΕ

Αρίθμ. Λογαρισμού: 14800948623

IBAN: GR4501101480000014800948623

 

3.Είτε μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός μας, με την πλατφόρμα ασφαλών συναλλαγών της Τράπεζας Πειραιώς, στην οποία γίνονται δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες (Mastercard, Visa).

 

Τρόποι-Κόστος Αποστολής:

1.Παραλαβή προϊόντων από την έδρα του καταστήματός μας,στην Πλάτωνος 178& Χειμάρρα 17,στο Μοσχάτο/Αττικής,χώρις καμία επιβάρυνση

2.Παράδοση στον χώρος σας.

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη  

Οι παραδόσεις των προϊόντων στις περιοχές εκτός Αθηνών γίνονται μέσω συνεργαζόμενων εταιρειών courier-μεταφορικές εταιρείες.

Χρόνος Αποστολής / Παράδοσης

Αποστολή της Εταιρείας Onclima αποτελεί η άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών της. Στόχος μας είναι να παρέχουμε τα πλέον ποιοτικά προϊόντα της αγοράς, στις καλύτερες δυνατές τιμές και με τους ταχύτερους χρόνους παράδοσης. Οι παραγγελίες αποστέλλονται από την Εταιρεία μας εντός 4 ημερών, εφ’ όσον δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη διαθεσιμότητα ή άλλη αιτία καθυστέρησης (π.χ. ανάγκη ταυτοποίησης των στοιχείων του πελάτη, λόγω χρήσης ύποπτης πιστωτικής κάρτας). Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα ενημερώνεστε έγκαιρα από το τμήμα παραγγελιών για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.

 Τιμολόγηση:

Όλες οι τιμές που αναγράφονται στα προϊόντα που είναι αναρτημένα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Onclima, είναι τιμές λιανικής και περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Το τελικό κόστος κάθε παραγγελίας θα υπολογίζεται, αφού προστεθούν στη λιανική τιμή κάθε προϊόντος τα έξοδα συσκευασίας (εφόσον αυτά υφίστανται) και αποστολής, για το ύψος των οποίων θα ενημερώνονται οι πελάτες μας πριν από την υποβολή της παραγγελίας τους.

Η τιμή που χρεώνεται στον πελάτη είναι η ισχύουσα κατά τη στιγμή της παραγγελίας. Η Εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των τιμών των προϊόντων της, ωστόσο, οποιαδήποτε τέτοια τροποποίηση δεν θα επηρεάζει τις παραγγελίες, οι οποίες έχουν ήδη γίνει αποδεκτές από την Εταιρεία. Η συναλλαγή θα θεωρείται ολοκληρωμένη μόνο μετά την αποστολή γραπτής ηλεκτρονικής επιβεβαίωσης από την Εταιρεία. Εάν ο πελάτης/αγοραστής χρήστης επιθυμεί συγκεκριμένο τύπο παραστατικού (Τιμολόγιο Πώλησης, Απόδειξη λιανικής), μπορεί να το ζητήσει είτε γραπτώς, είτε τηλεφωνικώς. Σημειώνεται ότι η Εταιρεία δύναται να υπαναχωρήσει και να μην εκπληρώσει μία παραγγελία, αναιτιολογήτως, ενώ στην περίπτωση αυτή θα επιστρέφεται το τίμημα που τυχόν έχει ήδη εισπραχθεί.

 Εγγυήσεις Προϊόντων

Η Εταιρεία Onclima συνοδεύει τα προϊόντα που διαθέτει μέσω της Ιστοσελίδας της με τις σχετικές εγγυήσεις κατασκευαστών, όπου τέτοιες εγγυήσεις υφίστανται. Η Εταιρεία δεν προσφέρει καμία περαιτέρω εγγύηση (χρονική ή άλλου είδους), εκτός από τις περιπτώσεις που κάτι τέτοιο προβλέπεται ρητά. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν εμφανίζει ελάττωμα το οποίο καλύπτεται από εγγύηση, η αποστολή του προϊόντος προς επισκευή στην έδρα της Εταιρείας μας και/ή στην αντίστοιχη Αντιπροσωπεία (βλέπε σχετικά λεπτομέρειες επιστροφών για κάθε προϊόν ξεχωριστά), καθώς και εν συνεχεία η παραλαβή του εν λόγω προϊόντος, θα πραγματοποιείται με επιβάρυνση του πελάτη. Απαραίτητη προϋπόθεση αποδοχής κάθε επιστροφής είναι η συμπλήρωση της σχετικής φόρμας RMA (Δελτίο επιστροφής προϊόντων), την οποία θα βρείτε αναρτημένη στην Ιστοσελίδα της Εταιρείας μας.

Κίνδυνος Ζημίας ή Καταστροφής Προϊόντων

Τα αποστελλόμενα προϊόντα καλύπτονται από ασφάλεια για ζημία ή απώλεια κατά τη μεταφορά. Η ισχύς της εν λόγω ασφάλειας παύει να υπάρχει από τη στιγμή της παράδοσης του προϊόντος στον πελάτη.